Romprovning

Boka tillsammans med dina vänner, kunder eller kollegor och bekanta er med Karibiens fantastiska nektar och upptäcka nya aromer. Glöm Morgan och de andra sjörövarna, här lär ni er grunderna i hur man provar premium rom, dess historia och tillverkning.

Att känna till tillverkningsprocess och ursprung ger både inblick och insikt, kuriosa blandas med ren fakta för den perfekta mixen som blir till en helhet och en intressant provning. Vi provar härlig rom  ifrån b la: Venezuela, Guatemala, Barbados, Martinique, Dominikanska republiken, Kuba samt Trinidad, med flera.

Rom kan avnjutas på en mängd olika sett, ren som avec, som drinkbas eller som matlagningsingrediens. Rom passar även utmärkt till en bit choklad eller en god cigarr.

På denna romprovning får du möjlighet att bekanta dig med fyra olika vällagrade sorters rom och lära dig väsentligheterna i romtillverkning från sockerrör till färdig flaska.

Rom, världens största spritsort samt mest världsomspunnen!

Självklart kan en romprovning kombineras med en chokladprovning och cigarrprovning vid önskemål där det finns enorma smaksensationer i kombinationerna.

Vi gör alla typer av dryckesprovningar i Göteborg men även i Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust samt Uddevalla.

Information:

Minimum 15 deltagare, all provning hålls på plats hos er.
Kostnaden är 495:- per person inkl moms för privatpersoner, moms tillkommer för företag.

Importus AB
Bagarevägen 21
473 32 HENÅN
Telefon växel: 0304-745454
Organisationsnummer: 559045-9920

Förfrågan dryckesprovning

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website