Whiskyprovning

Vi har ett brett utbud av olika whiskeyprovningar så att du ska kunna välja den provning som passar dig bäst. Vår ambition är att du som besökare ska kunna få precis vad du önskar av din whiskeyprovning och tycka om det så mycket att du vill återkomma för någon av våra andra dryckesprovningar. Alla våra provningar är unika och leds av någon av våra mycket kunniga whiskeyguider.

Har du hört om whisky som doftar skumbananer, kola och honung? De finns!

Du som gillar maltwhisky får här vara med om en riktigt spännande och trevlig provning där du får följa med till de skotska öarnas olika destillerier och prova deras främsta maltwhiskies.

Vi arrangerar även slutna provningar för företag och grupper, till exempel personal, kunder eller vänner. Berätta vad för slags provning du är intresserad av, så får du en offert!

Vid en whiskyprovning brukar det höra till att gå igenom lite om dryckens historia och tillverkning. Extra vikt brukar läggas på de whiskysorterna som man kommer få smaka vid provningen. Whiskyprovning är en trevlig tillställning som även kan vara ett roligt inslag vid till exempel  en företagsfest eller en svensexa.

Vi gör alla typer av dryckesprovningar i Göteborg men även i Kungälv, Stenungsund, Tjörn och Orust samt Uddevalla.

Information:

Minimum 15 deltagare, all provning hålls på plats hos er.
Kostnaden är 495:- per person inkl moms för privatpersoner, moms tillkommer för företag.

Importus AB
Bagarevägen 21
473 32 HENÅN
Telefon växel: 0304-745454
Organisationsnummer: 559045-9920

Förfrågan dryckesprovning

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website